Štěňátkům je 8. týdnů a odcházejí pomalu do nových domovů

09.12.2015 00:00

Když se na kalendáři objevil datum 4.12.2015 věděla jsem, že je to tady...den, kdy štěňátka začnou odcházet do nových domovů. Strašně rychle to uteklo a ač občas zlobila, nedá se to vyrovnat s tou radostí a láskou, kterou mi dávala! Kolik nocí jsem probrečela...ale věděla jsem a vím, že potřebují svojí rodinu. Chtějí také poznávat  nové věci a já jim to už nemůžu dát. Vím, že mají ty NEJ páníčky a doufám, že budou dělat radost, i když teď dost koušou a zkoušejí kam až můžou zajít ve svých nových domovech :o). 

Každé štěňátko je jedinečné...každé bylo a je něčím jiné než sourozenec.

Někteří odejdou do nových domovů až koncem prosince a slečna červena bohužel může až v 15. týdnu, protože bude bydlet v Německu.

Štěňátka, zlatíčka! moc se mi po Vás stýská...všem přeju hodně zdraví, pořád plnou misku, hodně procházek a náruč, která Vás vždy obejme! Nedělejte ostudu :-), nezlobte, rozdávejte jen radost, máte dobré srdce a budu se těšit až Vás zase uvidím! Mám Vás ráda!!!
Vás majitelé prosím o trpělivost s výchovou a ať jste jedna duše, je to Zlatý retriever...a ten má zlaté srdce! Děkuji a budu se těšit na další zprávičky.
 
Všechna štěňátka od nás dostala do nových domovů PP, desky s dokumenty (KS, základní informace o štěňátku, zdravotní dokumenty rodičů, Passport s obalem a jménem pejska), deku, hračku, dvd s fotkami, krmivo Marp a Platinum, obojek s vodítkem od fi. Rogze, pamlsky, misky na jídlo a vodu a balíček od majitelky pejska.