Krytí Sofinky, aneb cesta za ženichem

14.08.2015 21:37

Veterinářka nám stanovila dny krytí a jelikož jsme chtěli aby vše proběhlo v klidu, rozhodli jsme se v Třeboni přespat několik dní. Bohužel je sezóna a hotely/kempy/penziony byly obsazené, našla jsem v nedaleké Branné ubytování v celém domě - jen pro nás, dům byl oplocen a majitelce nevadila hárající fena. Protože jsou vedra, chtěli jsme vyjet nejpozději ráno v 6:00, do Třeboně to máme něco málo přes 4 hodiny. Povedlo se a my vyjížděli před 6. hodinou. Kousek od domova jsme chytli semafór na kruhovém objezdu, nalepila jsem mezitím dálniční známku a když padla zelená, auto chcíplo a nešlo nastartovat!!! Kolik telefonů jsme vytočili, ale ráno se prostě nikomu nedovoláte. Trošku jsme začali panikařit, protože jsme věděli, že večer by mělo dojít ke krytí. Vzali jsme Sofinku a došli domů pěšky. Co teď??? Telefon mi zvedla moje mamka (která bydlí 100km od nás) s tím, že nám půjčí svoje, pokud nic jiného nevymyslíme. Po hodině jsme se dovolali pánovi, od kterého máme 14 dní auto. Byl z toho špatný a okamžitě přijel (je automechanik). K našemu štěstí zjistil, že bylo jen uvolněné "relé na žhavení", takže se upevnilo, my přeházeli kufry opět do tohoto auta a se spožděním třech hodin jsme vyrazili. Cestou nám zpět všichni volali, nejvíc byl vyděšený můj taťka! Jak na potvoru si zapomněl mobil v kanceláři. Ale vše dobře dopadlo a odpoledne jsme dorazili do cíle.

11.8. jsme měli sraz v 19:30 na zahradě, byla tam majitelka a chovatelka Athoska. Kolik pusinek si na přivítanou dala Sofinka s Athoskem. Athosek cupital za Sofinkou, která ho prováděla po zahradě a ukazovala mu vše (od slepic po boudu...). Zhruba po půl hodině se spojili a svázaný byli necelých deset minut.

Druhý den nám dělala Evička - majitelka Athoska- společnost a provedla nás Třeboní:

                                                                 jóóó, zmrzlinku já můžu

                                       

Musím se pochválit za výběr ubytování, Sofince vyhovovalo a předzahrádku náramně využívala, ještě že nás majitelka neviděla :-).

                                                                   řádný odpočinek :o)

                                  

13.8. jsme si zase domluvili sraz na zahradě, ovšem už jen mi majitelé, rande bylo ráno v 6:15. Athosek začal plakat po Sofince a nedočkavě přešlapoval za plotem. Když jsme je pustili...to bylo námluv!!! Za 5.minut se spojili a svázaný byli čtvrt hodiny.

                                   

                                                 já s Athoskem (moc jsem ho nezajímala) :-)

                                  : 

Jedná se o první krytí tohoto úžasného zdravého a nadaného psa! Doufáme, že se vše vydaří a narodí se krásná a zdravá štěňátka! Budoucí majitelé se moc těší a drží palce, ráda bych jim dopřála z tohoto spojení parťáka/kamaráda do života. Tak tfuj tfuj tfuj!!!