Karlovarská krajská výstava psů Karlovy Vary 12.7.2015

13.07.2015 08:50

Na karlovarskou výstavu jsem nás přihlásila ve večerních hodinách poslední den uzávěrky. Dlouho jsem to zvažovala z důvodu budoucího hárání, ale jelikož je to výstava "za rohem" a Sofinka se krásně předvádí na závodišti, volba byla jasná.

Tři dny před výstavou nám změnili rozhodčího, kruh číslo 3 nakonec posuzovala paní Ovesná (poradkyně chovu Papilonu a Schit-zu, jinak univerzální rozhodčí!!!)! Nevěděla jsem co od ní čekat, co upřednostňuje, co se jí líbí a od známých jsem žádná pozitiva neslyšela, jen to, že se u ní v kruhu hodně běhá. No co, bude to, co má být :-).

Výstava se velice vyvedla, přijel i můj taťka, že nás bude fotit a seznámili jsme se s chovatelskou stanicí malých špiců. Jak holky dováděly a hrály si, to byla nádhera!  Krajskou výstavu si vždy užijeme a Sofince se tady vždycky daří.

Sofinka ve své otevřené třídě byla ohodnocena známkou Výborná 1 a vítěz třídy, takže jsme potom bojovali o krajskýho vítěze. Hodně se běhalo a běhalo a spíše mi přišlo, že fenečky jsou "na stejno" a rozhodčí se nemůže rozhodnout a tak se s námi rozloučila se slovy: Asi za to můžou ty vaše pantofle.

Co na to říct? :o) Tak se hold hodnotila druhá strana vodítka.

I tak jsme rádi za krásnou známku a posudek. Vítězku známe a přejeme jí to :-).

Posudek: 2,5 letá a kompaktní fena, dobré osvalení a typ hlavy, korektní skus, dobré úhlení končetin, pevný hřbet

                                                                    v kruhu

                                                             gratulace soupeřce

                                                           pěkná momentka :-)