Úspěšná fenka Arianka

18.09.2017 00:00

Když jsem si z našeho osudového vrhu nechávala fenečku, nedoufala jsem, co s ní vše zvládnu a ani jsem neměla takové ambice.

První vlaštovka byla Arianky maturita OVVR, které zvládla úspěšně dokončit v 7. měsících, kdy se také stala vítězem zkoušek naší skupiny.

Poté jsme dlouho a tvrdě trénovaly na Podzimní zkoušky, které byli měsíc před Arianky 1. rokem. 10 dní před zkouškama mi Arianka přestala brát zvěř a když jí dohledala, prostě si k ní lehla na záda a chechtala se :o). I přesto jsem na zkoušky nastoupila a byla úžasná!!! Úspěšně dokončila Podzimní zkoušky v pouhých 11.měsících!!!

V 1. roce věku absolvovala rentgeny a nadstandartní genetický testy, kde vše dopadlo výborně!!! DKK A/A, DLK 0/0, vyšetření srdce a plic a očí.

Nespočet hodin na cvičáku, socializace, výstav a výletů...

V dubnu 2017 Arianka složila Canisterapeutickou zkoušku!!!

V srpnu jsme složily další pro mě úplně nové zkoušky a to ZZO - zkouška z poslušnosti a Barvářské zkoušky!!! Které jsme si nacvičily jen jednou :o).

V září během jednoho týdne si Arianka vyběhala 2x vítěze třídy, krajského vítěze a dokonce se stala druhá nejkrásnější fena výstavy!!! (ze 41 fen)

Arianko, lásko moje, si pro mě vším a já Ti děkuji, že Tě mám!!!