Sraz vrhu A a přátel CHS

01.08.2017 00:00

 

15. + 16.7. sraz vrhu A a přátel naší CHS

V sobotu jsme očekávali rodinu Sofinky Afrodita Sofia až z dalekého Třebíče. Majitelé u nás přespali, protože jsme jeli v neděli k našemu panu doktorovi na rentgeny. V sobotu nás také navštívila rodina Maxíka Agenor až z Písku. Rodiny odchovů se pěkně spřátelili, Maxíčka jsme ostříhali :o) a byla jsem moc ráda, že je zase vidím po 19.měsících. Ze štěňátek vyrostli pěkní dospělí jedinci, šťastní pejsci a nejvíce ze všech sourozenců je na tatínka Athoska právě Maxík.

Agenor "Maxík"

hrátky u nás - Agenor, Aria, Afrodita Sofia a maminka Sofinka

Agenor, maminka Sofia, Aria, Afrodita Sofia

V neděli brzy ráno jsme vyjeli na rentgeny k panu doktorovi. "Sofinka" Afrodita Sofia byla úžasná, hodná a teď už musíme jen čekat na oficiální vyhodnocení!

Když jsme jeli domů od doktora, měla jsem telefon, že majitelé Elli Andromeda a Pauly Avril vyjeli o něco dříve (o 2 hodiny :o) ) a jsou už tady... Setkali jsme se tedy zatím u nás a párty už začala...

Na 14. hodinu jsme se přemístili na cvičák, kde to mělo všechno vypuknout. Na sraz vrhu jsem pozvala také zájemce, kteří čekají na štěňátko už strašně dlouho a psí kamarády našich holek. Účast byla veliká a moc za to děkuji, bez Vás by to nebylo ono. Připraveno bylo malé občerstvení, poté se grilovalo a pro pejsky a jejich majitelé byly připravené disciplíny. Každý od nás dostal balíček s diplomem za účast na akci.

Krásně nám svítilo sluníčko, pejsci byli šťastní, všechny jsme moc rádi viděli. Vám, majitelům, nesmírně děkuji za lásku a čas, který dáváte svému psímu miláčkovi, lepší majitele jsem nemohla vybrat a ještě jednou děkuji, že jste přijeli!

disciplíny byly: kladina, tunel, tunel s míčky, kolečko, číšník se psem, lavor s vodou a míčky, projít se psem přes rozsypané pamlsky

všechny fotky zde: dobresrdcekosmiku.rajce.idnes.cz/

Tak zase za rok...